Als Autoschadehersteller heb je als hoofdtaak het herstellen van schades en uiteenlopende complexere voertuig systemen. Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn. Jij bent de expert op gebied van schade herstellen met de hulp van de nieuwste apparatuur die hier voor nodig is!

 WHAT’S IN IT FOR ME?
Deze vestiging in Rotterdam zoekt toppers die willen bouwen aan een mooie organisatie. Je krijgt een afwisselende baan waar zowel universele als premium auto’s komen met hun schades, jij als Autoschadehersteller bent de schakel om deze auto’s op te knappen.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2700,00 en €3500,00;
– 8,33% vakantiegeld;
– Reiskostenvergoeding
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
– Diverse doorgroeimogelijkheden;
– Opleidingen en cursussen / goed toekomstperspectief;
– Werken in een professionele organisatie;
– Gezellige en gemotiveerde collega’s;
– Vrijdagmiddagborrel!

JOUW DAG
Grote of kleine autoschades, jij draait je hand er niet voor om. Als Autoschadehersteller weet jij precies hoe je de schade kan herstellen. Je bent de hele dag bezig met het herstellen, demonteren en monteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen.  Jij gaat voor het beste eindresultaat en een tevreden klant! Door jouw ervaring ben je in staat volledig zelfstandig te werken als Autoschadehersteller. Ook heb jij de kennis van carrosserie (materialen), van voertuig systemen waarin elektronica is verwerkt en van moderne reparatietechniek. Aan het einde van elke werkdag zorg jij voor orde en netheid op je werkplek. Elk voertuig repareer jij conform de fabrieksspecificaties, zodat iedere klant zorgeloos weer de weg op kan.

WIE JIJ BENT?
Als Autoschadehersteller bent zelfstandig en ziet bij binnenkomst van een automobiel wat er aan de hand is. Dit komt door de ervaring die je hebt opgebouwd door de jaren heen.
Andere belangrijke zaken zijn:
– Je kan goed functioneren in teamverband;
– Bereid om cursussen te volgend;
– In het bezit van je rijbewijs B;
– Afgeronde opleiding plaatwerken/of minimaal 3 jaar ervaring;
– Goede inzicht om de juiste diagnoses te stellen;
– Fulltime beschikbaar (38 uur);
– Enthousiast om te werken!

Als ervaren autotechnicus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging. Je voelt je “vastgeroest” op jouw huidige werkplek en kijkt rond naar een nieuwe uitdaging. Het liefst start jij bij een vooruitstrevende dealerorganisatie, met een moderne werkplaats en apparatuur. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd en dat werkt fijn!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken bij een specialist met Japanse merken waar een familiaire sfeer heerst en waar jij jezelf als monteur volop kunt ontwikkelen.Hoe ziet het er dan voor je uit qua arbeidsvoorwaarden;
– een prima basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3500,00 bruto per maand;
– 8,33% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen;
– Reiskostenvergoeding;
– Gezellige collega’s;
– Vrijdagmiddagborrel;

JOUW DAG
Uitdagende en afwisselende werkdagen. Als autotechnicus verzorg jij de onderhoudswerkzaamheden en/ of veilige reparatie van eventuele defecten. Jij stelt diagnoses en brengt verslag uit aan de werkplaats receptionist. Deze gaat in overleg met de klant en zorgt voor goedkeuring van de benodigde reparaties. Is dit akkoord? Dan kan jij aan de slag. Dankzij jouw inspanning kan de klant weer veilig de weg op!

WIE JIJ BENT
Ben jij een ervaren 1e autotechnicus met verantwoordelijkheidsgevoel? Iemand die zelfstandig te werkt gaat en goed kan communiceren met collega’s en klanten? Dan zoeken wij jou!
– Heb jij een aantal jaren aantoonbare werkervaring in deze functie
– Ben jij in het bezit van MBO3 1e Autotechnicus diploma
– Het APK-certificaat is een pre