Ons verhaal

Carrera Automotive is in 2018 begonnen onder de vlag van Carrera Recruitment. Met zo’n 180 km per uur ging deze afdeling in volle vaart van start, met het bemiddelen van kandidaten in de automotive branche. De succes verhalen hebben ertoe geleid dat het een op zichzelf staande afdeling is geworden!

WAAR WIJ IN GELOVEN EN ONDERSCHEIDEN?

Vakkennis over de automotive branche in combinatie met het persoonlijk adviseren over jouw carrière. Onze consultants hebben een achtergrond in de automotive en spreken jouw taal! Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar geloven in een juiste verhouding tussen werk en privé: Work-Life Balance.

HET ZOVEELSTE BEMIDDELINGSBUREAU?

ZEKER NIET! Eén van de velen, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Automotive. Wij werken met kandidaten waar wij in geloven, oprechte interesse. Wij kijken niet alleen bij welk bedrijf jij een mooi salaris ontvangt, maar ook welke het beste bij JOU past qua normen, waarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.

KLINKT GOED! HOE DAN?

Solliciteer! Wij plaatsen geen standaard vacatures en nemen niet alle opdrachten aan, alleen de leukste. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over wat hun uniek maakt als werkgever. Heerst er een goede werksfeer en hoe is de balans tussen werk en privé? Dit gaat als volgt in zijn werk:

Sollicitatieprocedure

Online oriëntatie

Bekijk onze vacatures of stuur je CV!

Proefrit

CV toegestuurd? Dan neemt één van onze consultants zo snel als mogelijk contact met jou op.

Een kijkje in de showroom

Persoonlijke kennismaking! Wat vind jij belangrijk? Wat zijn jouw ambities en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Offerte

Op gesprek bij bedrijven naar jouw keuze! Indien je het wenst, gaan wij graag met je mee en coachen wij jou tijdens de sollicitatieprocedure.

Werkorder

Starten bij het bedrijf waar jij het leukste gesprek hebt gehad. Binnen dit bedrijf vind jij jouw nieuwe uitdaging!

De zomer- en winter check.

Wij blijven in contact! We willen graag horen hoe het met je gaat en of je inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt.

Wij willen voor jou de optimale work-life balance. Jouw werk, jouw verhaal, jouw leven. Hoe? Neem snel contact met ons op.

- Carrera Automotive

EENMAAL BEMIDDELD EN DAN TOT ZIENS?

Nee. Wij horen graag van jou of jij nog steeds op je plek zit bij de gekozen uitdaging. Misschien vind je het zelfs zó leuk, dat je een collega aandraagt. Of ben jij zo tevreden dat jij vrienden of familie doorverwijst naar Carrera Automotive. Dat kunnen wij best begrijpen 😉 Dus, join our crew today!