Jij weet als Schadereceptionist(e) precies wat een klant echt nodig heeft! Ook regel jij het van A tot Z met als doel; een tevreden klanten het verlenen van dé beste service. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!

 WHAT’S IN IT FOR ME?
In de Drechtsteden is deze bekende Automotive organisatie een groot begrip! Met meer dan 500 enthousiaste collega’s werken zij elke dag aan een tevreden klant! Door de grote en diversiteit van dit mooie bedrijf kun je veel leren op het gebied van Automotive. Zo zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2400,00 en €2900,00;
– 8,33% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Motorvoertuigen;
– Reiskostenvergoeding;
– Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen;
– Werken in een serieuze en professionele organisatie;
– Gezellige en gemotiveerde collega’s die jou overal ondersteunen waar dat nodig is!

JOUW DAG
De klant komt binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt! Dus jij zit altijd goedgemutst achter je bureau! Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen van de auto’s die gebracht worden voor de werkplaats en het aanmaken van dossiers. Deze volg je op en verwerk je in het systeem. Ook zorg je voor een goede planning van de werkplaats, zodat alle auto’s op tijd af zijn en de klant de auto weer kan ophalen. Om dit te plannen en verzorgen heb je regelmatig contact met klanten en verzekeringsmaatschappijen om toestemming te vragen voor diverse (grote en kleine) reparaties. Wanneer de klant zijn of haar auto weer komt ophalen zorg jij dat alles netjes geregeld is qua uitleg en factuur. Zo vertrekt de klant altijd zonder onduidelijkheden!

WIE JIJ BENT?
Jij hebt een passie voor alles wat met auto’s te maken heeft! Ook sta jij stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk! Heb je geen ervaring in de schadebranche? Geen zorgen, want je kan dit mooie vak natuurlijk ook leren!
Andere belangrijke zaken zijn:
– Een afgeronde MBO 4 opleiding;
– 1 x in de maand beschikbaar voor een dienst op zaterdag;
– In het bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer;
– Commerciële gedrevenheid;
– Grote interesse in de huidige autotechnieken/schades;
– Minimaal 28 uur beschikbaar én een echte teamplayer;
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden!