Jij bent degene die alle aftersales afdelingen aanstuurt. In je positie als servicemanager help je mee mee en maak je de plannen om het beste voor de klant te realiseren en stuur je daarnaast ook je team aan. 

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je krijgt zo’n 30 directe  collega’s op jouw vestiging, die mens- en doelgericht helpen waar dat kan!  Jouw nieuwe werkgever onderscheidt zich in de meerwaarde, ongeëvenaarde productkennis en uitstekende service. Dat is de kracht van dit familiaire bedrijf!
In de rol van Service Manager kun je het volgende verwachten:
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3700,00 en €4900,00;
– Auto van de zaak;
– 8,33% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Motorvoertuigen;
– Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
– Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
– Gezellige en gemotiveerde collega’s!

JOUW DAG
Jij stuurt als Service Manager de Service Adviseurs aan en de monteurs in de werkplaats. De operationele aansturing van de monteurs is de verantwoording van de Chef Werkplaats. Jij bent degene die streeft naar een beter eindresultaat van alle afdelingen. Eventueel negatieve feedback van een klant, weet jij moeiteloos om te zetten en op te lossen. Ook denk jij samen met het team na over nieuwe processen, waardoor het werk makkelijker gaat.  Kortom; jij coördineert, stuurt aan en zorgt voor verbetering voor het best haalbare resultaat.

WIE JIJ BENT?
Jij hebt affiniteit met de Autotechniek en houdt ervan om in contact te staan met de klant.
Uitstekende service leveren zit in jouw DNA, net zoals gastheerschap en betrokkenheid bij jouw werk!
Wij vinden dat een Service Manager zich zou moeten vinden in het onderstaande:
– Enkele jaren werkzaam als Service Adviseur óf Werkplaats Receptionist;
– HBO werk- en denkniveau;
– Je bent een kei in het coachen van collega’s;
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
– Woonachtig in de regio;
– In het bezit van je rijbewijs B;
– Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar en een echte teamplayer!

Hou jij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Ligt je passie bij auto’s? Hou jij van schoon werk? Dan is deze functie op je lijf geschreven. Bij onze toffe opdrachtgever mag jij je bezig houden om de auto aflever klaar te maken voor alle nieuwe auto’s. Jij maakt de klanten blij omdat jij ze in het volledig nieuwe en schone ‘jasje’ steekt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen dit bedrijf heb je een enthousiast team met als doel 1 team 1 taak. Naast hard werken staat een goede sfeer hoog in het vaandel, hierin wordt er gezorgd dat jij je lekker snel thuis voelt! Naast één en al gezelligheid kan jij verder ook rekenen op:
– Een bruto maandsalaris van €1.800,00 en €2.350,00
– 8,33% Vakantiegeld
– 25 vrije dagen
– Reiskosten die volledig wordt vergoed
– Energieke collega’s
– Carrièrekans om door te groeien binnen het bedrijf

JOUW DAG
Als autowasser ga jij je niet vervelen en is er elke dag zeker wat te doen. Alle auto’s die binnenkomen moeten weer helemaal fris naar buiten. Jij mag met het gebruik van de wasstraat, poetsdoeken en de stofzuiger de gaafste en nieuwste auto’s wassen. Uiteindelijk wordt jij ook verantwoordelijk voor het afleveren van de auto’s, zo blijf je lekker betrokken bij het proces en kom je elke dag met een glimlach op je werk.

WIE JIJ BENT
Je hoeft geen ervaring te hebben
– Je bent enorm gemotiveerd
– Je bent in bezit van een rijbewijs B

 

Als Autopoetser heb jij oog voor detail! Jij ziet waar vuiltjes in de lak zitten en/of de nevel zichtbaar is. Dankzij jou gaat geen enkele auto met vuile matten de deur uit. Aan het einde van de (car cleaning) rit, parkeer jij de glimmende auto’s voor het pand. Zo ziet de klant gelijk een “spiksplinternieuwe” bolide klaarstaan bij aankomst!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zo simpel als “op zondag voor de deur jouw auto wassen” is het niet. Het gave is dat je blijft leren! Jij wordt de nieuwe specialist in Car Cosmetics.
Daarnaast biedt dit bedrijf interessante arbeidsvoorwaarden;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de € 1800,00 en € 2350,00 bruto per maand.
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– De reiskosten worden volledig vergoed
– Opbouw kort verzuim, feestdagentoeslag
– Gezellige en energieke collega’s
– Vrijdagmiddagborrel!

JOUW DAG
Als Autopoetser bij dit bedrijf, reinig en/ of herstel jij vakkundig het in- en exterieur van een auto, motor of boot in het luxere segment! De nieuwste, duurste en gaafste auto’s komen voorbij. Belangrijk is dat jij hier met respect mee omgaat, deze zijn bij jou in veilige handen.

WIE JIJ BENT

– Je hoeft geen ervaring te hebben als Autopoetser.
– Wel ben jij enorm gemotiveerd.
– In het bezit van een rijbewijs B.
– Carrièrekans om te starten in de Automotivewereld

Wil jij doorrollen naar een nieuwe functie als bandenmonteur? Of wil jij dit leren met hulp van collega’s, cursussen en door het gewoon te doen! Wij bieden jou een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Dit familiaire bedrijf is een full-service bandenbedrijf in Breda. Hun gloednieuwe locatie bezit al het benodigde gereedschap wat nodig is om jouw werkdag rollend te laten verlopen. Door hun jaren lange ervaring beschikken zij over alle informatie en kennis in de bandenbranche.
Hoe ziet dat er dan voor je uit
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2000,00/€2500,00
– 8,33% vakantiegeld
– Een werkweek van 38 uur conform CAO Banden en Wielen
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Reiskostenvergoeding 100%
– Diverse doorgroeimogelijkheden
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen
– Werken in een professionele organisatie
– Vrijdagmiddagborrel met eigen bar!

JOUW DAG
Als (beginnend) Bandenmonteur zijn jouw werkzaamheden heel divers. In de ochtend start je met een teammeeting om zo de dag door te nemen, maar deze kan altijd afwijken door verschillende prioriteiten. Want het ene moment sta je langs De Afsluitdijk de banden te vervangen van een Scania, het andere moment ben je de zomerbanden weer aan het monteren van een Porsche.
In deze functie leer je ook hoe hun bandenhotel werkt, hier liggen circa 9000 banden opgeslagen van diverse klanten. Deze worden door middel van een afspraak weer door jou gewisseld op de auto van de klanten. De werkplaats chef leert jou de kneepjes van het vak om zo dé Bandenmonteur te worden van de regio!

WIE JIJ BENT?
Als Bandenmonteur sta jij open om het vak te leren of je kennis uit te breiden. De mogelijkheden liggen daarom ook bij jezelf. Wees leergierig en luister goed naar wat mede collega’s jouw vertellen qua informatie.
Andere belangrijke zaken zijn:
– Je kan goed functioneren in teamverband
– Bereid om cursussen te volgen
– In het bezit van je rijbewijs B
– Ervaring als Bandenmonteur/of dit te willen leren
– Fulltime beschikbaar (40 uur en meer)
– Enthousiast om te starten!

Jouw passie ligt in de techniek en jij draait je handen nergens voor om. Met jouw opgedane ervaringen is een bedrijfswagen een koud kunstje voor onderhoud en reparaties. Dit bedrijf is op zoek naar een ervaren monteur die gelijk zijn eigen gereedschap krijgt en aan de bak gaat.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in alles wat rijdt. Dit bedrijf heeft zelf  75 vrachtwagens en opleggers voor eigen onderhoud. Naast het onderhoud plegen aan de eigen vloot doen ze dit ook aan het materiaal van hun klanten. Binnen dit bedrijf is de variatie zeker aanwezig, hier kan jij je bezig houden met: APK keuren, tachograaf keuren, laadkleppen keuren, en zelfs autobeveiligingssystemen. Naast deze werkzaamheden wordt hier ook naar wens van de klant een volledig nieuw audiosysteem of boordcomputer in gebouwd.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je het volgende;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2500,00 en €3800,00.
– 27,5 vakantiedagen.
– Een gezellige personeelsvereniging.
– Korting op zorgverzekering en autoverzekering.

JOUW DAG
Jouw start is elke week anders, de ene week begin jij om 07:30 en de andere week start je om 09:00, dit vanwege het werken in 2 ploegen. De planning in de werkplaats is al voor jou bezig geweest en jij kan de planning van vandaag al monitoren. Je rijdt de vrachtwagen naar binnen en gaat aan de slag met het periodiek onderhoud en repareert eventuele defecten. Na de vrachtwagen mag je ook direct het onderhoud plegen aan de oplegger, dit allemaal gedaan te hebben bespreek jij je volgende dag alvast met de planning wat jij de volgende dag gaat doen na de start met jouw bak koffie. Afhankelijk van hoelaat jij bent begonnen ga je lekker om 16:30 naar huis of 18:00. Naast de vaste dagen heb je een keer per circa 6 weken storingsdienst op oproepbasis.

WIE JIJ BENT
Passie voor de techniek.
– MBO opleiding richting autotechniek of bedrijfswagentechniek afgerond.
– In het bezit van VCA en heftruckcertificaat, of bereidt deze te halen.
– Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
– Je bent bereid diploma’s te halen voor APK 1 en 2 en tachograaf te behalen.