Als Werkplaats Chef ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor de planning en de kwaliteit van de werkzaamheden. En deze uitdagende functie mag jij gaan doen binnen een mooi familie bedrijf. Klinkt leuk toch? Lees snel verder!

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een leuk team waar jij maar liefst 15 monteurs mag aansturen, binnen een gezond groeiend dealerbedrijf, en natuurlijk met mooie secundaire voorwaarden, denk onder andere aan het volgende:
– Een passend salaris tussen €3.050 en €4.900, afhankelijk van jouw ervaring
– Gezonde basisregelingen: pensioen, collectieve zorgverzekering (o.v.b.), kilometervergoeding
– 24 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen
– Voordelig rijden: private lease korting, korting op aankoop en onderhoud van auto en/of een fietsplan
– Baas over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
– Attente extra’s als blijk van onze waardering voor jou

 JOUW DAG
Om 8 uur starten jij en je team de dag met een kop koffie terwijl je de planning met hun doorneemt. Over de gehele dag houd jij je bezig met diverse zaken.
Jij coördineert alle werkplaatsactiviteiten als het gaat om een optimale bezetting van monteurs en je bent hierin een eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat monteurs efficiënt en adequaat met de beschikbare de werkplaatscapaciteit omgaan en bewaak je de kwaliteit en voortgang van uitgevoerde werkzaamheden
Rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bezetting van jouw team. Je voert zelfstandig 1 op 1 gesprekken met jouw monteurs en voorman en Je borgt en verbetert de werkprocessen.

WIE JIJ BENT
Behalve heel enthousiast om aan de slag te gaan als Werkplaats Chef binnen dit mooie familiebedrijf?
Jij herkent je in de volgende punten:
– Minimaal 5 jaar ervaring als Werkplaats chef in een grote werkplaats
– Affiniteit met auto’s en techniek
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Mensen-mens met coaching kwaliteiten
– Resultaatgerichte mentaliteit en praktische instelling
– Oplossingsgericht, daadkrachtig en besluitvaardig
– MBO + werk- en denkniveau

 

Ben jij de enthousiaste techneut met ervaring in tank(containers) waar wij naar op zoek zijn? Dan verwelkomen wij je graag in ons professionele team in onze luxe werkplaats die speciaal voor dit werk is ingericht.

WHATS IN IT FOR ME?
Jij mag komen uitblinken in ons mooie en snelgroeiende internationale transport bedrijf, daarnaast bieden we jou mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan:
– Een prettige werksfeer in een succesvol en groeiend transportbedrijf
– Professioneel geleid, platte structuur
– Moderne werkplaats
– Een werkomgeving met veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit
– Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij Zwitserleven met goede voorwaarden en zekerheden
– Ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen
– Ruimte voor persoonlijke groei
– Uitzicht op een vast dienstverband

JOUW DAG
Je repareert zelfstandig schades aan het frame en de body van verschillende typen tankcontainers/opleggers, voert periodiek onderhoud/keuringen uit aan materieel, voert werkzaamheden uit in verband met periodieke keuringen, het zelfstandig stellen van diagnose betreffende problemen aan de tankcontainer/oplegger, het verwijderen en vernieuwen van plaatwerk, het monteren en demonteren van flenzen, leidingen e.d. Het uitvoeren van gasmetingen en druktesten en het uitvoeren van diverse elektrische reparaties. Daarnaast is het kunnen reviseren van afsluiters is een pre.

WIE JIJ BENT
Bezit jij de volgende competenties: kwaliteitsbewustzijn, besluitvaardigheid, flexibiliteit, samenwerken, klantgerichtheid, stressbestendigheid en herken jij jezelf in onderstaande voorkeuren? Dan ben jij onze mogelijke nieuwe collega!
– Afgeronde LTS Metaaltechniek of MBO technische opleiding of minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
– In het bezit van een lascertificaat (MIG/MAG/TIG)
– Ervaring in sleutel- en/of montagewerkzaamheden
– Kennis van gevaarlijke stoffen is een pre
– Kennis van elektronica, pneumatiek en mogelijk hydraulische systemen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ben jij als voorman met ervaring in trucks/trailers of in de tanktechniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je ervaring gaan toepassen bij een succesvol transportbedrijf?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Een mooie functie in een groeiend internationaal bedrijf waarin ze veel aandacht aan jou persoonlijke ontwikkeling zullen geven. Daarnaast heb je een mooi pakket aan secundaire voorwaarden o.a.
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3000,00 – €4300,00
– Werken met de nieuwste technologieën in een moderne werkplaats
– Onderdeel zijn van een succesvol en groeiend internationaal transportbedrijf
– We volgen de cao, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, vooropleiding, ervaring en salarisindicatie
– Een werkomgeving met veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit
– Een pensioenregeling
– Ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen
– Vakantiegeld en vakantie dagen

JOUW DAG
Als voorman met ervaring in trucks/trailers of in de tanktechniek neem je een coördinerende rol en meewerkende rol op je waarbij je dagelijks de collega technici bijstaat in gevraagd en ongevraagd advies geven in de uitvoering van hun werkzaamheden. Aan de hand van een planning worden alle tankcontainers en alle trekkende eenheden/opleggers voor onderhoud/keuringen naar binnen gehaald. Tevens vinden modificaties plaats aan de tankcontainers om onze klanten optimaal te kunnen voorzien in transport van gevaarlijk vloeistoffen en gassen. Je vervangt de Teamleider/chef werkplaats bij zijn afwezigheid.

WIE JIJ BENT
Jij bent onze ideale voorman als je een echte teamplayer bent, probleemoplossend werkt en je plezier haalt uit de coördinerende rol binnen het team van technici. Daarnaast kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel:
– Afgeronde LTS Metaaltechniek of MBO technische opleiding of minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
– In het bezit van een lascertificaat (MIG/MAG/TIG)
– Kennis van gevaarlijke stoffen is een pre maar geen must
– Kennis van elektronica, pneumatiek en mogelijk hydraulische systemen
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

Ben jij als bedrijfsautotechnicus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je ervaring gaan toepassen in een mooi en snel groeiend bedrijf?
Lees dan snel verder!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een leuk solide internationaal bekend transportbedrijf, in een moderne werkplaats met gezellige collega’s! Daarnaast profiteer jij van mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan:
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2800,00 en €3800,00
– Vakantiedagen en vakantiegeld
– Een pensioensregeling
– Heel veel mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door middel van te volgen trainingen en cursussen
– De stabiliteit van werken in een gezond succesvol en snelgroeiend bedrijf
– Marktconform salaris waarin uiteraard jou kennis en ervaring wordt meegenomen

JOUW DAG
Na een kop koffie en een korte dag-start met je team begin jij vol frisse energie je dag in de werkplaats. Hier heb je veel taken en verantwoordelijkheid zoals het zelfstandig stellen van diagnose betreffende problemen aan het wagenpark, zelfstandig uitvoeren van (keurings-) inspecties aan het wagenpark, het uitvoeren van herstellingen en reparaties aan zowel de trekkers als de opleggers, het correct ijken van de tachograaf, assisteren tijdens keuringen bij het ADR-keuringsstation van de RDW en draai je mee in de consignatiediensten buiten de reguliere werktijd.

WIE JIJ BENT
Behalve heel enthousiast? En een ruim ervaren bedrijfsautotechnicus?
Wij zouden het fijn vinden als jij jezelf herkent in onderstaand profiel:
– Afgeronde MBO bedrijfsautotechnicus of minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
– Kennis van elektronica, pneumatiek en mogelijk hydraulische systemen
– Kennis van gevaarlijke stoffen is een pre
– Bezit de volgende competenties: kwaliteitsbewustzijn,  besluitvaardigheid, flexibiliteit, samenwerken, klantgerichtheid, stressbestendigheid
– Een collegiale, betrokken instelling
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Bij voorkeur in bezit van rijbewijs C (en E)

Staat service gerichtheid bij jou op nummer 1? En spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur!

WHATS IN IT FOR ME
Jij komt te werken in een moderne, stabiel en groeiende organisatie, met elke dag mooie uitdagingen. Het betreft een totaal leverancier van mobiliteit in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf stimuleert de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden van haar personeel! Dus mocht je ambities hebben om door te groeien in de toekomst ben je hier zeker aan het juiste adres!
Naast een basissalaris conform CAO kun jij goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten:
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2600,00 en €3200,00
– 25 vakantiedagen
– 8,33% vakantiegeld
– Kort verzuim en feestdagentoeslag
– Producttrainingen/ cursussen
– Gezellige collega’s

JOUW DAG
In deze functie ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade- of garantieclaims. Vanzelfsprekend draait het in deze rol om gastheerschap en klanttevredenheid. Ongeacht het voertuig of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer blij naar huis gaat! Naast het ontvangen van klanten, probleem of behoefte bepalen en met de klant afstemmen wat er moet gebeuren aan de auto, bespreek je de factuur en geef je uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Je maakt werkorders aan, bewaakt de voortgang en houdt de klant hiervan op de hoogte. Daarnaast denk je ook mee in processen en inrichting om de werkplaats zo efficiënt mogelijk te maken. Met een efficiënte werkplaatsplanning is het aan jou de taak om de monteurs aan te sturen.

WIE JIJ BENT
Voor deze functie vragen wij iemand met minimaal:
– Aantoonbare werkervaring in de automotive
– Klant vriendelijk en service gericht
– Commerciële instelling
– Secuur en pragmatisch
– MBO werk- en denkniveau
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.