Ga jij voor het perfecte eindresultaat in de Autoschadeherstel? Ben je Iemand met passie voor het vak, diegene die zijn hand niet omdraait voor zowel grote als kleine autoschades?
Dan zoeken wij jou!

WHAT’S IN IT FOR ME?
In de regio Barendrecht ligt een familiair schadebedrijf die met ruim 65 jaar kennis in deze branche een echte naam heeft ontwikkeld. Van oldtimers tot elektrische auto’s, alles komt hier voorbij! In de ruim opgezette werkplaats met het nieuwste apparatuur en gereedschap maken zij de werkzaamheden voor jou gemakkelijker. Denk aan een eigen diagnose systeem, uitlijnbank en ADAS kalibratiesysteem voor handen om de schade volledig in eigen beheer te kunnen herstellen.
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3000,00 en €3800,00;
– 8,33% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Motorvoertuigen;
– Reiskostenvergoeding 100%;
– Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen;
– Werken in een serieuze en professionele organisatie;
– Gezellige en gemotiveerde jongen collega’s met een vrijdagmiddagborrel!

JOUW DAG
Grote of kleine autoschades: jij draait je hand er niet voor om. Als Autoschadetechnicus weet jij precies hoe je de auto en de onderdelen het beste kan de- en monteren. De gehele dag door komen er diverse soorten auto’s met verschillende schades binnen in de werkplaats. In de ochtend check je jouw tablet met daarop de werkorders. Jij gaat zelfstandig aan de slag en bekijkt eerst goed wat de schade is. Daarna bepaal jij welke reparatiewerkzaamheden nodig zijn om de automobiel in goede staat terug te brengen. Je geeft de diagnose en de raming van de herstelwerkzaamheden door aan je leidinggevende. Je werkt met het allernieuwste gereedschappen en materialen om zo jouw werkdag nog beter door te komen!

WIE JIJ BENT?
Uiteraard heb je werkervaring als Autoschadetechnicus, maar ook passie voor het vak als Schademonteur. Heb jij ook jouw AST-diploma op zak of ben jij bereid deze te halen?
Andere belangrijke zaken zijn:
– Ervaring bij een autoschadeherstelbedrijf;
– In het bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer;
– Secuur werken en het leveren van kwaliteit heb je hoog in het vandaal staan;
– Grote interesse in de huidige autotechnieken/schades;
– Fulltime beschikbaar (38 uur) en een echte teamplayer;
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden!

 

Heb jij ervaring als voorbewerker/autospuiter in de Automotive branche? Ben jij handig in het uitvoeren van (kleine) reparaties? Klinkt ‘strak maken’ jou niet onbekend in de oren? Zit jij niet goed op je plek óf ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Jarenlange expertise en een vaste klantenkring zorgt voor veel stabiliteit. Dit autoschadebedrijf op zoek naar jou!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Deze nieuwe vestiging in Rotterdam zoekt toppers die willen bouwen aan een mooie organisatie. Zeker met de reviews van de andere vestigingen willen zij in deze vestiging de lijn doorzetten. Elkaar motiveren in een afwisselde baan waar zowel universele als premium auto’s komen met hun schades, jij als voorbewerker/spuiter bent de schakel om deze automobielen weer laat stralen!
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2800,00 en €3600,00
– Een 38 – urige werkweek conform de CAO Schadeherstel
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Reiskostenvergoeding
– Diverse doorgroeimogelijkheden
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen

JOUW DAG
Als voorbewerker/spuiter word je onderdeel van een jong en dynamisch team waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Samen met je collega’s maak je een dag-start en bespreek je de werkzaamheden van die dag, daarna ga je zelfstandig aan de slag. Als geen ander kun jij schuren, plamuren, afplakken, lak mengen en spuiten. Je zorgt ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Daarnaast vinden we het fijn als jij je collega’s soms helpt met werkplaats gerelateerde werkzaamheden.

WIE JIJ BENT?
Jij als voorbewerker/spuiter bent zelfstandig en weet elk plekje op een automobiel zorgvuldig weg te werken met jouw skills. Jij bent secuur in jouw werkzaamheden en je hebt oog voor élk detail!
Andere belangrijke zaken zijn:
– Je kan goed functioneren in teamverband
– Bereid om cursussen te volgen
– In het bezit van je rijbewijs B
– Afgeronde opleiding voorbewerker/spuiter
– Fulltime beschikbaar (38 uur)
– Secuur en gaat altijd voor het beste kwaliteit!

Een compleet nieuwe vestiging met moderne apparatuur. In Rotterdam openen we binnenkort de deuren. We zoeken een Schademanager die alles tot in perfectie afwikkelt met de klant. Een nieuwe vestiging, maar geen nieuwe naam of onbekende in markt. Jarenlange expertise en een vaste trouwe klantenkring zorgt voor veel stabiliteit. Ben jij een Schademanager met oog voor detail !?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je krijgt de kans om te bouwen aan een nieuwe vestiging van een mooie organisatie. De reviews die gegeven worden zijn geweldig! Iets om trots op te zijn en een bevestiging dat vakkundigheid en service nog steeds gewaardeerd worden. Met deze nieuwe vestiging willen zij de lijn doortrekken. Belangrijk is dat jij diegene bent die collega’s weet te inspireren en te motiveren, een afwisselende baan met veel vrijheid.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
–  Een prima basissalaris dat varieert van €2800,00 en €3400,00 bruto per maand;
– 8,33% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen;
– Volgen van diverse cursussen;
– Werken met het nieuwste gereedschap en apparatuur;
– Vrijdagmiddagborrel!

JOUW DAG
Jij bent de schakel tussen de front office en de werkplaats. Op kantoor zijn jouw collega’s verantwoordelijk voor de planning, klantcontact, financiën en leveranciers. Aan de andere kant overleg jij met de werkplaats en de vakspecialisten die hier dagelijks de auto’s herstellen. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een fijne werksfeer waarbij er aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat enthousiaste medewerkers zorgen voor blije klanten!
Daarnaast:
– Zorg jij voor een klantvriendelijke schade intakes
– Bewaak jij de wens van de klant
– Je communiceert met onze opdrachtgevers over bijvoorbeeld goedkeuring voor herstel
– Wikkel jij schades af met de experts van de verzekerings- en leasemaatschappijen
– Maak jij calculaties en bestelt de benodigde onderdelen
– Je draagt na herstel zorg voor de eindcontrole, facturatie en sluiting van het schadedossier.

WIE JIJ BENT
Als schademanager heb jij een grote verantwoordelijkheid. Dit schrikt jou niet af, maar jij ziet dit juist als een uitdaging. Jij bent een schademanager met ervaring in de praktijk en niet terugdeinst voor ingewikkelde situaties. Andere belangrijke zaken zijn:
– Kennis van processen als  het maken van calculaties en een goede administratieve verwerking;
– Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
– Een klantgerichte en collegiale instelling;
– De wens om jezelf te blijven ontwikkelen;
– Ervaring met Audatex.

Maak jij bij ons de volgende calculatie? Solliciteer nu!

Als autoschadehersteller voer je zelfstandig alle voorkomende herstelwerkzaamheden uit, van de- en montage, plaatwerk tot het voorbewerken en spuiten. Je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces en bent een echte team-player die heel goed zelfstandig kan werken.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Schadeherstel is een vak apart in de Automotive branche. Dit dient met aandacht en vakmanschap te worden uitgevoerd. Met een ruime 8,5 voor klanttevredenheid en als één van de best gekwalificeerde schadeketens van Nederland onderscheidt de klant zich hierin. Van het eerste belletje voor het aanmelden van de schade tot en met het vervangend vervoer staan ze de klant te hulp. Met deze goede service onderscheiden zij  zich. Het gemotiveerde personeel speelt hierin een grote rol.
Niemand is hetzelfde en dat verwachten wij ook niet. Voor ons is het van belang dat jij met plezier naar je werk gaat en een fijne tijd hebt met je collega’s! Je bent ten slotte vaak meer met hen samen dan met je partner thuis. Je krijgt vanuit hen veel ruimte om je eigen creativiteit en inzicht erop los te laten en zijn er mogelijkheden aanwezig om opleidingen te volgen. Hiernaast bieden zij een prima salaris aan met goede secundaire voorwaarden. In het contract krijg je ook genoeg vrije dagen, vakantiegeld en feestdagentoeslag en Carrera Automotive zorgt op jouw eerst werkdag een lekkernij!

JOUW DAG
Als zelfstandig schadehersteller/plaatwerker ben jij in deze functie verantwoordelijk voor het leveren van TOP-herstelwerkzaamheden. Kleine schades die binnen een uurtje weer zijn opgelost en waarbij de auto al weer de weg op kan en grote schades waar je meer dan een week samen met je collega  aan de zelfde auto werkt, het maakt je werk erg afwisselend bij het:
– Monteren en demonteren van onderdelen en licht plaatwerk.
– Laswerkzaamheden aan de carrosserie
– Doen van spuitwerkzaamheden.
– Meedenken met de klant
– Bijhouden van administratie en uren verantwoording
Je doet dit in een klein team van gezellige professionals die jou als nieuwe collega ook verder wil brengen en tips aan je geven. Uiteraard heb je je eigen gereedschap om mee aan de slag te gaan.

WIE JIJ BENT
Jij bent een ervaren, zelfstandige plaatwerker die gek is op strakke carrosserielijnen en kloppende details. Hierin blink jij uit door jou handigheid en nauwkeurige werkzaamheden. Voor jou is elk deukje en oneffenheid in de lak er 1 te veel. Met jouw afgeronde opleiding, een diploma op zak (of bereid deze te halen) en enkele jaren ervaring staat geen uitdaging jou in de weg om jezelf te bewijzen.

Ben jij toe aan een nieuwe (herstel) uitdaging? Solliciteren kan door ons jouw CV te sturen (zie onderaan de pagina) of te bellen naar 078 – 205 30 53 en te vragen naar Danny Bakker

Als autoschadehersteller voer je zelfstandig alle voorkomende herstelwerkzaamheden uit, van de- en montage, plaatwerk tot het voorbewerken en spuiten. Je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces en bent een echte team-player die heel goed zelfstandig kan werken.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Schadeherstel is een vak apart in de Automotive branche. Dit dient met aandacht en vakmanschap te worden uitgevoerd. Met een ruime 8,5 voor klanttevredenheid en als één van de best gekwalificeerde schadeketens van Nederland onderscheidt de klant zich hierin. Van het eerste belletje voor het aanmelden van de schade tot en met het vervangend vervoer staan ze de klant te hulp. Met deze goede service onderscheiden zij  zich. Het gemotiveerde personeel speelt hierin een grote rol.
Niemand is hetzelfde en dat verwachten wij ook niet. Voor ons is het van belang dat jij met plezier naar je werk gaat en een fijne tijd hebt met je collega’s! Je bent ten slotte vaak meer met hen samen dan met je partner thuis. Je krijgt vanuit hen veel ruimte om je eigen creativiteit en inzicht erop los te laten en zijn er mogelijkheden aanwezig om opleidingen te volgen. Hiernaast bieden zij een prima salaris aan met goede secundaire voorwaarden. In het contract krijg je ook genoeg vrije dagen, vakantiegeld en feestdagentoeslag en Carrera Automotive zorgt op jouw eerst werkdag een lekkernij!

JOUW DAG
Als zelfstandig schadehersteller/plaatwerker ben jij in deze functie verantwoordelijk voor het leveren van TOP-herstelwerkzaamheden. Kleine schades die binnen een uurtje weer zijn opgelost en waarbij de auto al weer de weg op kan en grote schades waar je meer dan een week samen met je collega  aan de zelfde auto werkt, het maakt je werk erg afwisselend bij het:
– Monteren en demonteren van onderdelen en licht plaatwerk.
– Laswerkzaamheden aan de carrosserie
– Doen van spuitwerkzaamheden.
– Meedenken met de klant
– Bijhouden van administratie en uren verantwoording
Je doet dit in een klein team van gezellige professionals die jou als nieuwe collega ook verder wil brengen en tips aan je geven. Uiteraard heb je je eigen gereedschap om mee aan de slag te gaan.

WIE JIJ BENT
Jij bent een ervaren, zelfstandige plaatwerker die gek is op strakke carrosserielijnen en kloppende details. Hierin blink jij uit door jou handigheid en nauwkeurige werkzaamheden. Voor jou is elk deukje en oneffenheid in de lak er 1 te veel. Met jouw afgeronde opleiding, een diploma op zak (of bereid deze te halen) en enkele jaren ervaring staat geen uitdaging jou in de weg om jezelf te bewijzen.

Ben jij toe aan een nieuwe (herstel) uitdaging? Solliciteren kan door ons jouw CV te sturen (zie onderaan de pagina) of te bellen naar 078 – 205 30 53 en te vragen naar Danny Bakker