Als werkplaats receptionist ben jij hét aanspreekpunt voor de klanten. De klanten kunnen binnen komen wandelen of bellen voor reparatie en onderhoud aan hun auto. Een belangrijke functie waarbij jij goed gastheerschap overbrengt. Jij geeft de klant direct de juiste aandacht en verwijst hem/haar naar de koffiehoek en de juiste collega!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Jij komt te werken in een moderne organisatie, met leuke collega’s en elke dag mooie uitdagingen. Het bedrijf stimuleert de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden van haar personeel. Dus mocht je ambities hebben om door te groeien in de toekomst ben je hier zeker aan het juiste adres!
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Een goed basissalaris dat ligt tussen de € 2300,00 en € 2800,00 bruto per maand.
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– Gezellige collega’s
– Vrijdagmiddagborrel

JOUW DAG
Jij bent  de schakel tussen de klanten, de werkplaats, het magazijn en de planning. Door jouw duidelijke communicatie richting de klant en heldere (prijs)afspraken zorg jij ervoor dat de klanten met een goed gevoel de deur uit gaan. Daarnaast weet jij goed advies te geven aan de klant met een commerciële inslag. Weer een aantal tevreden klanten vandaag, mede dankzij jou!
Zie jij jezelf hier al jaren werken en ben jij op zoek naar een baan met een vaste aanstelling? Dan is dit de baan voor jou!

WIE JIJ BENT.
– Minimaal 1 jaar ervaring als werkplaats receptionist;
– Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de technische sector/ horeca.
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Iemand met service- en klantgerichte ervaring
– Iemand die goed kan LUISTEREN (naar de klant en collega’s)