Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer jij de diagnose hebt gesteld van bijvoorbeeld een Audi, Seat of Skoda?
Jij bent de techneut van Brabant die elke uitdaging aan gaat op het gebied van personenauto’s! 

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je krijgt zo’n 220 collega’s die mens- en doelgericht helpen waar dat kan! Van huis uit vakmanschap en betrouwbaar aangelegd. Jouw nieuwe werkgever onderscheidt zich in de meerwaarde, ongeëvenaarde productkennis en uitstekende service. Dat is de kracht van dit familiaire bedrijf!
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3200,00 en €3800,00;
– Overstap bonus;
– 8,33% vakantiegeld;
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Motorvoertuigen;
– Complete Reiskostenvergoeding;
– Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen;
– Werken in een serieuze en professionele organisatie;
– Gezellige en gemotiveerde collega’s!

JOUW DAG
In de ochtend loop je de werkplaats binnen en je ziet 2 benen onder een Skoda Kamiq vandaan komen. Je vraagt of zij ook een bak koffie wil en loopt vervolgens samen naar de werkplaats chef. Je neemt de planning door van deze dag en begint daarna aan jouw auto met het stellen van een diagnose. Daarna houd jij je bezig met een onderhoudsbeurt van een Seat en bespreekt met de chef werkplaats de planning. Je sleutelt aan eersteklas personenauto’s met jouw eigen persoonlijke gereedschapskist. Plus je werkt met uitstekende diagnose apparatuur. Zo kun jij jouw kennis maximaal benutten en jouw passie voor de auto’s écht laten zien!

WIE JIJ BENT?
Heb jij oog voor élk detail terwijl je bezig bent met het stellen van een diagnose? En een grote interesse in de premium merken? Plus dat jij je kan vinden in het onderstaande?
– Minimaal 5 jaar ervaring als (of een diploma) 1e automonteur;
– Je levert graag kwaliteit;
– Jij denkt in oplossingen en in mogelijkheden;
– Je bent bereid andere te helpen waar nodig;
– In het bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer;
– Fulltime beschikbaar (40 uur) en een echte teamplayer!

 

Jij bent een echte techneut! Niet alleen heb je het vak van automonteur onder de knie, het is voor jou ook geen probleem om met de klant te overleggen over de gestelde diagnose. Jij ziet het als een absolute uitdaging om een automobiel weer aan de praat te krijgen!

 WHAT’S IN IT FOR ME?
In Spijkenisse is een officiële merkdealer gevestigd met meer dan 7 vestigingen in de regio Zuid-Holland. Ruim 75 jaar zijn zij de marktleider op het gebied van premium merken. De Automotive techniek staat nooit stil en daarom investeren zij daar enorm in, zeker nu de auto’s steeds meer elektrisch worden. Jij zorgt er weer voor dat de klant veilig de weg op kan!
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3000,00 en €3600,00;
– 8,33% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Motorvoertuigen;
– Reiskostenvergoeding 100%;
– Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen/opleidingen;
– Werken in een serieuze en professionele organisatie;
– Gezellige en gemotiveerde collega’s met een vrijdagmiddagborrel!

JOUW DAG
In deze uitdagende functie onderhoud én repareer jij de auto’s van de klanten. Je begint in de ochtend met bijvoorbeeld een Volkswagen T-Roc waar telkens het lampje verschijnt van de remlichten. Jij weet dat dit te maken heeft met een verschoven sensor óf dat het lampje toe is aan vervanging. De auto maak jij klaar voor het stellen van de diagnose. Na enkele minuten komt de diagnose tevoorschijn en inderdaad, de sensor is verschoven. Jij maakt een planning en berekent hoeveel tijd dit in beslag gaat nemen en geeft dit door aan de werkplaats chef. Intussen assisteer jij een collega die op dat moment bezig is met een Audi Q3 Sportback die een blijvende storing blijft geven. Zo is geen enkele dag het zelfde en weet jij elke dag succesvol af te sluiten!

WIE JIJ BENT?
Werk jij graag met de nieuwste technologieën, technieken of gereedschap? Heb jij oog voor elk detail terwijl je bezig bent met het stellen van een diagnose? Jij helpt iedereen op weg!
Andere belangrijke zaken zijn:
– Een afgeronde opleiding technisch specialist/1e automonteur
– In het bezit van APK-Keurmeester diploma (of bereid deze te halen);
– In het bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer;
– Grote interesse in de huidige autotechnieken;
– Fulltime beschikbaar en een echte teamplayer;
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden!

 

Busje komt zooo, busje komt zooo… ‘’ oh nee, toch niet’’ en daar komt jouw kennis om de hoek kijken.
Lijkt het jou leuk om deze klanten weer zo snel mogelijk de weg op te krijgen? Lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze klant heeft een jarenlange historie in de Automotive opgebouwd en naast de specialisatie in premium automerken hebben zij ook een vestiging die is gespecialiseerd in bedrijfswagens.
Ze bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a.;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3400,00 bruto per maand;
– Een werkweek van 38 uur conform de CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijven;
– De mogelijkheid tot het deelnemen aan de collectieve zorgverzekering;
– Een goede pensioenvoorziening;
– Volop mogelijkheden tot het volgen van producttrainingen;
– Een hecht en gezellig team aan collega’s!

JOUW DAG
Het is weer maandagmorgen, je komt aan op je werk en doet je overall aan. Eerst even tijd voor een bak koffie en bij kletsen met je collega’s. Als jullie klaar zijn om aan de slag te gaan overleg je met de Chef Werkplaats wat er vandaag van je wordt verwacht en ga je met de 1e werk-bon onder de arm richting de brug waar de VW Transporter al op jou staat te wachten. Er staat vandaag een grote onderhoudsbeurt op de planning voor de dieselmotor en de bus moet ook APK gekeurd worden, deze werkzaamheden bereid je ook voor zodat de APK keurmeester aan de slag kan. In de middag staat er nog wat klein reparatiewerk op de planning van 2 andere auto’s, zodra dit gereed is zorg je dat je gereedschap weer netjes op zijn plek ligt, de werkplek weer schoon is en je vertrekt weer lekker richting huis. De volgende dag staan er natuurlijk weer andere dingen op de planning, dus je hebt volop variatie in je werk.

WIE JIJ BENT
Je hebt een afgeronde opleiding tot Autotechnicus;
– Relevante ervaring in de autotechniek;
– Affiniteit met bedrijfswagens;
– Interesse om je verder te ontwikkelingen richting de elektronica;
– Rijbewijs B.

Voor de locatie Spijkenisse is plaats voor een klantvriendelijke en serieuze Service Adviseur.  Deze dealer van een premium merk is vanwege groei op zoek. Als eerste aanspreekpunt van de klant informeer jij de klant over het onderhoud van hun auto. In de functie van Service Adviseur ben je de schakel tussen werkplaats en de klant. Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur!

WHAT’S IN IT FOR ME?
Jij komt te werken in een moderne, stabiele en groeiende organisatie met leuke collega’s.
Het betreft een dealer die specialist is in een premium merk, waarbij je volop innovatie en ontwikkelingsmogelijkheden kunt verwachten. Verder kun je dit verwachten:
– Een basissalaris dat varieert tussen €2800,- en €3800,-
– 13 ADV dagen
– 25 vakantiedagen
– 8,33% vakantiegeld
– Producttrainingen/ cursussen
– Gezelligheid op de vrijdagmiddag

JOUW DAG
Als Service Adviseur ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Met jouw kennis in de autotechniek ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade- of garantieclaims. Vanzelfsprekend draait het in deze rol om gastheer(vrouw)schap en klanttevredenheid. Ongeacht wat het probleem is, jij zorgt ervoor dat de klant weer blij naar huis gaat!
Naast het ontvangen van klanten, probleem of behoefte bepalen en met de klant afstemmen wat er moet gebeuren aan de auto, bespreek je de factuur en geef je uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Je maakt werkorders aan, bewaakt de voortgang en houdt de klant hiervan op de hoogte. Daarnaast denk je als Service Adviseur ook mee in processen en inrichting om de werkplaats zo efficiënt mogelijk te maken. Met een efficiënte werkplaats planning is het aan jou de taak om de monteurs aan te sturen.

WIE JIJ BENT
Voor deze functie vragen wij iemand met minimaal:
– Aantoonbare werkervaring
– Klant vriendelijk en service gericht.
– Commerciële instelling.
– Secuur en pragmatisch.
– MBO werk- en denkniveau.
– Opleiding en achtergrond in de Autotechniek.
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Ben jij van het grote werk? Wil je graag werken aan een exclusief merk binnen de bedrijfswagens? We zoeken een 1e Bedrijfswagentechnicus voor de vestiging in Capelle ad IJssel. Je voert onderhoud en reparaties uit aan het wagenpark. Complexe storingen maken het werk uitdagend. Als je de cabine laat scharnieren, gaan jouw ogen stralen !

WHAT’S IN IT FOR ME?
Dit familiebedrijf met ruim 100 medewerkers en meerdere vestingen heeft ons benaderd, voor de zoektocht naar een 1e Bedrijfsautotechnicus die het Nederlandse transport mobiel houdt! Een gemotiveerde 1e Bedrijfsautotechnicus die gek is op een uitdaging en zijn kennis wil vergroten in de transportwereld. Iemand die graag werkt aan vracht- en bedrijfswagens. Je voert onderhoud en reparaties uit. Tevens lost je complexe storingen op. Jij zorgt er samen met de collega’s voor dat de klant weer snel op weg kan ! Dit kun je dan verwachten:
– Bruto maandsalaris van €2800,- tot €3300,-
– 8,33 % vakantiegeld
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– 100 % vergoeding voor de reiskosten
– Werken met de nieuwste technieken en modern gereedschap
– Concrete doorgroeimogelijkheden met vakgerichte trainingen
– Professionele en gezellige sfeer !

JOUW DAG
Jouw uitdaging start elke maandag t/m vrijdag om acht uur! Ingeklokt, met de overall aan en een opgeruimde gereedschapskist start jij de werkweek. De eerste uitdaging is een turbo vervangen. De gestrande vrachtwagen is afgelopen zaterdag binnengebracht door de berger en staat reeds op de brug. Jij laat de cabine scharnieren, zodat je de volledige ruimte hebt om de reparatie uit te voeren. Jouw werkzaamheden beginnen daarna bij het reinigen van de meeste oliesporen,  loshalen van diverse afdekkappen, leidingen, bedradingen en het aftappen van de overgebleven olie in de motor. Je gaat van start en met succes is deze klus afgerond en overleg je met de werkplaatschef wat de volgende klus zal zijn. Het betreft nu een koppeling die vervangen moet worden.

WIE JIJ BENT
Ben jij een doorgewinterde 1e Bedrijfsautotechnicus en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Bedrijfsautotechniek? Die met gezellige collega’s geen uitdaging uit de weg gaat en elkaar altijd bijstaat?  Je bent in het bezit van:
– Een afgeronde MBO opleiding richting (E) BAT, Autotechniek of soortgelijk
– Ervaring in de autotechniek
– Een diploma Tachograaf en laadklepkeuringen ( is een pré )
– Rijbewijs en eigen vervoer
– Motivatie om te blijven leren en ontwikkelen

De koffie staat bij klaar, alleen missen wij jou nog ! Solliciteren kan door ons jouw CV te sturen (zie onderaan de pagina) of te bellen naar 078 – 205 30 53 en te vragen naar Martijn de Vries