CHEF WERKPLAATS

๐„๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ณ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐‚๐ก๐ž๐Ÿ, ๐ข๐ฌ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ง๐ญ๐ž๐ฎ๐ซ ๐ณ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ž๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉโ€ฆ ๐Ÿ”ง ๐Ÿš˜

Wij zijn in opdracht van Hans Jongerius op zoek naar een โ€œfanatiekeโ€ Chef Werkplaats!
Het betreft een vacature voor de Renault Zero Emission (ZE) vestiging te Gouda.
ย 
Jij bent ervaren in de complexere techniek, รฉn hebt de juiste klantbeleving hoog in het vaandel staan.
Met jouw leidinggevende skills en een schat aan technische kennis kun jij hier veel waarde toevoegen.
Jij weet het energielevel op peil te houden, en indien nodig de โ€œjuiste olieโ€ toe te voegen, zodat de motor gesmeerd loopt. Dit resulteert in en gemotiveerde collegaโ€™s en terugkerende klanten!

๐Ÿ† Klantbeleving staat bij jou op nr. 1!
๐Ÿ“‹ย Cotech/ of Technisch Specialist diploma
๐Ÿš˜ Ervaring in deze functie & elektrische kennis
๐Ÿ“ˆ Jij daagt het team iedere dag uit om te excelleren!

De dynamische uitdaging en werksfeer binnen het bedrijf, is de reden waarom jouw keuze op deze vacature moet vallen! Een organisatie waarbij een familiaire sfeer heerst en er รฉcht naar het personeel geluisterd wordt. Jouw mening doet er toe! Er is ruimte voor eigen invulling!

MET WELKE BRANDSTOF VULLEN WIJ JOUW TANK?
Premium benzine! Uiteraard ontvang jij een financieel goed gevuld pakket: salaris conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf (afhankelijk van leeftijd en ervaring), 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, feestdagentoeslag, kort verzuim en reiskostenvergoeding. Laten we eerlijk zijn; iedereen wil namelijk een goed belegde boterham, daar zorgen we voor.

WAT STAAT ER OP JOUW WERKORDER?
Jij zorgt ervoor dat alle processen goed gestroomlijnd worden; zowel de technische als de commerciรซle. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van 7 monteurs en help jij bij complexere uitdagingen. Jij zorgt niet alleen voor een glimlach bij de monteurs, maar ook bij de wachtende klanten. De 40/45 doorgangen per dag zijn gecontroleerd en verlopen zoals gepland.ย Het beheren van omzetten, leegloop en de urendoelstellingen is jou op het lijf geschreven. Tijdsafspraken en druk? Daar weet jij meer dan prima mee om te gaan! Stress ken jij niet.

ย ย  ย 

ย